Kuřecí plátek s žampionovým přelivem a špenátovými bramborami
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 9 934 kJ / 2 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,73 g |
Tuky | 140,80 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,38 g |
Sacharidy | 74,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Citron zvýrazní chuť žampionů.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 3. 2015 20:28
21. 3. 2012 10:16
20. 3. 2012 13:27
20. 3. 2012 11:54
20. 3. 2012 11:41
20. 3. 2012 11:33
20. 3. 2012 09:19
20. 3. 2012 08:55
19. 3. 2012 21:29
jo, už to tak je.. jsem Top Sherlock a hledám dr. Watsona
19. 3. 2012 21:25
Všem moc děkuji, já moc recepty nedávám, mám pokaždé pocit, že už tu vše je a možná lepší a halt fotím jak fotím, že...
19. 3. 2012 21:23
19. 3. 2012 21:22
19. 3. 2012 21:21
19. 3. 2012 21:18
19. 3. 2012 21:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: kuřeci platky s houbovym prelivem kuřecí plátky se žampionovým přelivem smetanovo žampionovy preliv kuřecí steak s žampionovým přelivem žampionový přeliv žampionovy přeliv na steaky kuřecí prsíčka s žampionovým přelivem přírodní kuřecí prsíčka se sýrovým přelivem kureci platek s americkymi brambory kuřecí se žampionovým přelivem kuřečí maso se špenátovým přelivem kureci platky na spenatu přírodní kuřecí plátek se sýrovým přelivem recepty z pavlace kuřecí plátek na barevném pepři kuřecí plátky s žampionovým přelivem spenatovy preliv žampionový přeliv na maso kureci přelivem zampionovy preliv ze se sýrem
Suroviny: prsa kuřecí, česnek, pepř mletý, olej olivový, sůl, žampióny, víno bílé, šlehačka, sůl, pepř, citron, sůl, pepř, máslo, brambory, slanina, špenát, máslo, smetana zakysaná, sůl
Kuřecí plátek s žampionovým přelivem a špenátovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGLk
17 názorů