Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 798 kJ / 1 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,11 g |
| Tuky | 31,14 g |
| Vláknina | 19,35 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 191,84 g |
Postup přípravy
Každú jamku naplníme lyžicou džemu. Krok 3: Navŕšime drobenku, jemne ju k džemu pritlačíme. Krok 4: Jablká dáme na vymastený pekáčik a v rúre pri 180°C pečieme asi 20 minút (závisí to od druhu jabĺk).
Zveřejněno 10. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogrA
Moje poznámka
Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogrA
Nejnovější recepty
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 46 minutami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 9 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 12 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 13 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 9 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 10 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 11 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 12 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 13 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 13 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 13 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 13 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 13 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 16 hodinami
Tématické fráze:
drobenka s vlockami,
jablka pečená s marmeládou,
zapečená jablka s drobenou z ovesných vloček,
pecena jablka s drobenkou,
pečené jablko s marmeládou,
pecena jablka s drobenkou s vlocek,
zapečená jablka s vločkami
Suroviny:
jablko,
džem,
mouka hladká,
máslo,
cukr,
vločky ovesné,
skořice
Komentáře (3)