Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 828 kJ / 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,76 g |
Tuky | 16,67 g |
Vláknina | 0,79 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 6,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omytý a osušený filet osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Necháme chvíli odpočinout. Na pánev kápneme olej a přidáme máslo. Do rozehřátého másla vložíme filet kůží dolů.
Krok 2: Opékáme z každé strany cca 2 minuty. Hotové filé vyjmeme, posypeme jemně nasekanou petrželí a uchováme v teple. Do výpeku přidáme kousek másla a zaprášíme lehce moukou.
Krok 3: Zalijeme smetanou a povaříme. Nakonec přimícháme kapary a rybí omáčku. Dochutíme a podáváme. Na talíři uložíme maso a polijeme omáčkou. Podáváme s různě upravenými brambory.
Zveřejněno 23. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehce pikantní sumec s kapary omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BY5o
Moje poznámka
Lehce pikantní sumec s kapary omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BY5o
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Tématické fráze:
úprava sumce,
sumec recepty,
recepty ze sumce,
sumec recept,
sumec úprava,
file s kapary omáčkou,
recept na úpravu sumce,
recepty na úpravu sumce,
recepty na sumce,
ryba s kapary omáčkou,
filé ze sumce recept,
recepty na úpravu sumce,
omáčka s kapary,
ryba s kapary,
kapari omáčka s rybou,
amur dietne,
kapary recept,
recepty z kapary,
úprava masa ze sumce,
file kapary omáčka
Suroviny:
filet ze sumce,
máslo,
sůl,
pepř sečuánský,
petrželka,
citron,
smetana na vaření,
máslo,
mouka hladká,
kapary,
omáčka rybí
Komentáře (7)