Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota9 911 kJ / 2 369 kcal
Bílkoviny35,32 g
Tuky232,32 g
Vláknina5,94 g
Cholesterol202 mg
Sodík1 070 mg
Sůl2,45 g
Sacharidy31,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

mika59

3. 12. 2018 20:53

Zdenka1: Zdeničko moc Ti děkuji..;-):-K

Zdenka1

3. 12. 2018 20:14

Škvarkovou pomazánku dělám, ale trochu jinak. Musím přiznat, že Tvůj recept mi chutná víc, tak u něj už zůstanu. <3:-K:yes:

janatka

1. 12. 2018 00:59

Hmmmmm, teda to bude dobrota, máme škvarkovku rádi. Jenda kolegyně z práce ji také dělala ( recept má po mamince ). Škvarky rozmixuje s lečem a přidá chilli a vše ostatní podle chuti. Byla vynikající.:-K

klukodvody

15. 11. 2018 15:15

Super jako vždy, jdu na to.:-K:-K:-K

popoluska340

15. 11. 2018 14:16

Mnaaaam uz sa minuli oskvarky,ale urcite spravim znova a urobim oskvarkovu pomazanku podla teba:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

medanek

15. 11. 2018 00:37

I já cpu smaženou cibulku snad do všeho, máme ji moc rádi a i ve škvarkové nesmí chybět. Máš to krásné Miládko a děláš mně chutě:-D:yes::yes:

mika59

14. 11. 2018 17:10

hosta: Máš pravdu. Taky ji cpu všude, ale když už tam je to sádlo, tak jsem ji přismáhla...;-);-)

hosta

14. 11. 2018 17:06

Osmažená cibule ve škvarcích nemá chybu. Zjednodušuji si život tou ikeáckou:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: škvarkovka jak se dela škvarkovka

Suroviny: škvarky, brambory, česnek, cibule, sádlo, hořčice kremžská, hořčice francouzská, kapary, sůl, pepř mletý, chilli

TopRecepty.cz

Škvarkovka lehce pikantní

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g4O6