Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 232 kJ / 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,90 g |
Tuky | 45,20 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 91 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 7,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Romadur nakrájíme na kostičky a utřeme s tvarohem.
Krok 2: Vmícháme drobně krájenou cibuli, podle chuti sůl, pepř a tatarku a pomazánku uložíme vychladit.
Podáváme na pečivu, můžeme sypat krájenou pažitkou.
Podáváme na pečivu, můžeme sypat krájenou pažitkou.
Zveřejněno 2. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strejcova voňavá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vKZ
Moje poznámka
Strejcova voňavá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vKZ
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 11 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 22 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 23 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 9 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 9 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 9 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 9 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 9 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 9 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 10 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 10 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 11 hodinami
Tématické fráze:
romadur z tatarky,
pomazanka z veproveho kolena,
slaná natierka
Suroviny:
sýr romadur,
tvaroh,
cibule,
sůl,
pepř,
tatarská omáčka
Komentáře (8)
Sýr byl velice měkký