Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 785 kJ / 1 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,63 g |
Tuky | 28,73 g |
Vláknina | 170,10 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 137,41 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechnu zeleninu nakrájíme na menší kousky.
Krok 2: Rozehřejeme plotnu s hrncem. Do hrnce přidáme máslo se zeleninou a zeleninu pořádně orestujeme. Podlijeme vodou. Vaříme cca 15 minut, až zelenina změkne.
Krok 3: Poté vytáhneme jednu mrkvičku na ozdobení. Zbytek můžeme rozmixovat.
Krok 4: Můžeme zdobit dle vlastní fantazie a podávat s pečivem.
Zveřejněno 14. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý zeleninový krém s provensálským rohlíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWZR
Moje poznámka
Rychlý zeleninový krém s provensálským rohlíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWZR
Nejnovější recepty
Tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Přidáno před 2 minutami
Směs fazolí a cizrny s kořenovou zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Květákové listy s flíčky a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá omáčka se žampiony a špenátem s těstovinami Maccheroni al Ferretto
Přidáno před 2 hodinami
Těstovinový salát
Přidáno před 4 hodinami
Bratislavský guláš podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z kynutých buchet
Beruna před 2 hodinami
Zdravá grepová buchta
Rozzitta10 před 3 hodinami
Vepřové nudličky s pak choi
margotka53 před 3 hodinami
Mrkvová polévka s celestýnskými nudlemi
Lucie1001 před 4 hodinami
Mrkvový salát s jablky
Yvajs před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
Fitulka před 7 hodinami
Valašská kyselice
Fitulka před 7 hodinami
Vynikající rychlé knedlíky z rohlíků a brambor
KiaraK před 8 hodinami
Smetanové fazolky s koprem
Jirka1965 před 8 hodinami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 16 hodinami
Suroviny:
cibule,
brokolice,
mrkev,
brambory,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
máslo
Komentáře (3)