Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chutný zeleninový krém

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

9. 1. 2012 17:22

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie542 kJ / 130 kcal
Bílkoviny3,01 g
Tuky1,21 g
Vláknina5,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 422 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy24,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud se nám krém bude zdát hodně hustý, můžeme trošku přiředit převařenou vodou. Mně zbyly 2 vařené brambory z předešlého dne, tak jsem je přimixovala také. Bylo to sice trošku hutnější, ale my „husťačky“rádi:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

24. 5. 2014 15:01

Jirka Brno:Díky náhodným rcp mohu po xxletech odpovědět:-))u bujónu je poznámka,že lze vynechat.Já používám bez éček:-)
Moje babi všude dávala masox"v kelímku"a zatím celá naše rodina žije bez újmy na zdraví;-)

Jirka Brno

15. 12. 2012 20:41

Dobrý,ale proč ten bujón...?Přece místo tohohle hnusu stačí vyvařit ještě cibulu a je to chuťově někde jinde.;-)

Bahula

10. 1. 2012 11:34

:-);-):yes:+

Misicka94

10. 1. 2012 10:06

Dělám něco podobného, název to má Bruselksý krém, nedávám akorát kedlubnu,ale navíc tam přidám rajče nebo rajč. protlak ;-)

Anna Kocikova

10. 1. 2012 09:21

Díky za komentíky a body:-K:-K
Rebi:-)hustota byla tentokrát opravdu řádná:-DDruhé jídlo jsme si dali o hodně později;-):-))

AniCiz

9. 1. 2012 19:52

:yes:.mám inspiraci na zítřek:-K

rebeka

9. 1. 2012 19:06

já bych to měla jako omáčku;-):-D
máš to krásné, Ann:-K:-K:-):yes:

ivulinka

9. 1. 2012 18:34

Bezvadná husťačka, moc se ti povedla a já ti za ní posílám dalšího bodíka:yes:

Anna Kocikova

9. 1. 2012 18:07

Díky Špagetko:-):-KKdyž vařím s bujónem(manžel to má rád)tak už pak nesolím;-)

spagetka

9. 1. 2012 17:45

Jo, podobně dělám, mám teda vlastní zeleninový vývar, nechybí libeček,ale jinak :yes::yes::yes:
Ani, ten bujon je ale fákt zbytečný, když tam tu zeleninu vaříš, pak to jen dochutíš - můj názor

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zeleninovy krem zeleninový krém recept francouzsky zeleninovy krem výborný zeleninový krém recept zeleninovy krem polévka recept lahodná anička zeleninovy krem top chutný z zelených rajčat rychlý zeleninový krém polevka zeleninovy krem polevky zeleninovy krem protlak zeleninovy zeleninovy krem francouzsky top recepty sk rajč.protlak zeleninovy krem recepty zeleninovy smetanovy krem recept zeleninový smetanový krém

Suroviny: celer, brambory, mrkev, petrželka kořenová, kedlubna, bujón zeleninový, máslo, sůl, pepř, bylinky zelené

TopRecepty.cz

Chutný zeleninový krém

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yJKE