Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 491 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,96 g |
Tuky | 32,60 g |
Vláknina | 64,87 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 991 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 135,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z pečených kaštanů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwgX
Moje poznámka
Polévka z pečených kaštanů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwgX
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 17 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 22 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 31 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kaštanů,
recept na pečené kaštany,
jak se dělají pečene kaštany,
polévka kaštany,
pečené kaštany top recepty,
pečený kaštany recept,
pečené kaštany recept,
polévka z jedlých kaštanů,
polevka z z kaštanů,
kastany polévka recept,
polivka z kaštanů,
polevka z u kaštanu,
kastany polévka,
kaštany na polivku,
nejlepší recept na pečené kaštany,
recepty pečené kaštany,
recept pečené kaštany,
pečený kaštany,
krem z pecenych kastanu,
recept na polévku z kaštanů
Suroviny:
kaštan jedlý,
cibule,
zázvor,
máslo,
celer,
vývar zeleninový,
mléko,
mouka kaštanová,
sůl,
pepř
Komentáře (2)