Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holandský řízek se dvěma druhy sýrů

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 738 kJ /
2 567 kcal
Bílkoviny125,31 g
Tuky183,56 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 594 mg
Sodík 1,34 g
Sůl2,86 g
Sacharidy102,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso smícháme s mlékem, vejcem, solí a pepřem. Promícháme a dáme nejméně na hodinu odležet. Krok 2: Po odležení přimícháme sýry, mouku a petrželku. Z masové směsi tvarujeme ploché řízečky, které obalujeme v trojobalu. Krok 3: Smažíme v rozehřátém oleji z obou stran. Podáváme s bramborovou kaší a kyselou okurkou.

Zveřejněno 10. 1. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZErg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZErg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Díky za inspiraci... Rád vyzkouším a věřím, že si pochutnáme... :yes:

Milo1: Budu ráda za vyzkoušení a zprávu..;-):-)

Vladimír 50 10. 1. 2017 20:44
Miko 59:Dík za nápad,jak udělat výborný oběd.Doma jsme měli 3druhy sýra(ementál,goudu,nivu),jen jsme je nakrájeli na malé kostičky,udělali menší řízečky(3ks/osobu),všichni chválili.Recept si uložím na příště.:yes::-):-)

Mě by tedy moc chutnalo <3:-K

rozmarynaH: Děkuji :-K:-)
Vladimír 50: Děkuji :-K:-)

Tématické fráze:
holandský řízek, holandský řízek recept, holandský řízek s nivou, druhy řízků, recept na holandský řízek, holandský řízek pečený v troubě, holandský řízek se sýrem, druhy sýrů, holandské řízky recept, recept holandský řízek, recepty holandsky řízek, holandský sýr, mletý řízek bez sýru, druhy strouhanky, holandský řízek se sýrem v troubě, holandský řízek ze dvou sýrů, jak udelat holandske rizky, recept řízek recept, recepty na holandský řízek, top recepty holandský řízek

Suroviny:
bůček, mléko kondenzované, sýr uzený, vejce, mouka hladká, sůl, pepř, petrželka, mouka hladká, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu