Minutkové vepřové à la Stroganoff
Stroganoff je tradiční ruský pokrm připravovaný z hovězího masa. Někdy je též označován jako minutkový guláš. Pokud ale chcete vyzkoušet úspornější verzi, připravte si ho z vepřového masa podle našeho receptu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 869 kJ / 1 164 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,00 g |
| Tuky | 32,20 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minutkové vepřové à la Stroganoff
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOko
Moje poznámka
Minutkové vepřové à la Stroganoff
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOko
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 3 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
stroganov,
stroganov recept,
vepřový stroganov,
vepřové nudličky stroganov,
stroganov z vepřového,
hovězí nudličky stroganov,
stroganov z vepřového masa,
nudličky stroganov,
veprove stroganov,
recept na stroganov,
vepřové stroganov recept,
recept stroganov,
vepřové maso stroganov,
maso stroganov,
recepty stroganov,
kureci nudlicky stroganov,
omacka stroganov,
hovězí ala stroganov,
straganov,
kuřecí stroganov
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
kečup sladký,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (37)
Mam dojem, ze ta s parmezanem je po Bolonsku. Je obalena trojobalu a po osmazeni se z te vrchni strany pokryje syrovou sunkou a hojne posype parmezanem. Panev se priklopi poklickou a necha se prohrat, dokud se syr nerozpusti.
"Já tenhle název nevymyslela,mám ho od bývalé tchyně"
No, možná si z vás tchyňka udělala srandu..., áá néébóó je to rafinovaná pomsta za synáčka
Italové asi mají také své zkušenosti a jednomu 75%nimu jedu říkají "LATTE DI SUOCERA" - TCHÝNINO MLÉKO
+
Já tenhle název nevymyslela,mám ho od bývalé tchyně.