Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 627 kJ / 2 062 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,32 g |
| Tuky | 155,25 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 588 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 1,87 g |
Postup přípravy
Každý plátek okořeníme zázvorem a česnekem, obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Krok 2: Obalené žlázy smažíme prudce v rozehřátém tuku 3 minuty z každé strany do zlatavé barvy.
Na talíři osolíme a podáváme s vařeným bramborem, nebo s čerstvým chlebem.
Zveřejněno 18. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy á la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWKk
Moje poznámka
Býčí žlázy á la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWKk
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 1 hodinou
Staročeský kuba
Přidáno před 4 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 21 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 2 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 2 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 3 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 3 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 4 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 6 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 7 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 7 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
jak připravit byči žlázy,
býčí žlázy recepty,
recept na býčí žlázy,
řízky z býčích žláz,
recepty na býčí žlázy,
příprava býčích žlázy,
býčí žlázy recept,
priprava bycich zlaz,
řízky z býčích koulí,
řízek z býčích žláz,
recepty z býčích žláz,
býčí žlázy na řízek,
řízky z býčích žlázy,
býčí žlazy příprava,
příprava býčí žlázy,
jak postupovat pri priprave bycich žláza,
byci zlazy rizek recept,
byci zlazy rizek,
příprava býčích zlaza
Suroviny:
býčí žláza,
zázvor mletý,
česnek granulovaný,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
ghee,
sůl
Komentáře (6)
(Kdykoliv takhle potkám tyto řízečky v trojbalu, vzpomenu jak se mi poprvé povedlo je obalit místo ve strouhance ve strouhaných piškotech