Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 757 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,08 g |
Tuky | 54,28 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 402 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 124,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné wafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWy2
Moje poznámka
Celozrnné wafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWy2
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 3 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 16 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 16 minutami
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 2 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 13 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 14 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 15 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 15 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 16 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 16 hodinami
Tématické fráze:
celozrnné vafle,
vafle z celozrnné mouky,
vafle z zitne mouky,
žitné vafle,
celozrnne vafle recept,
celozrné vafle recept,
wafle,
wafle z žitne mouky,
recept na vafle z celozrnné mouky,
vafle s zitne mouky,
celozrenné vafle,
recept celozrnné vafle,
zdravé vafle z celozrnné mouky,
celozrne vafle,
vafle z žitné mouky recept,
wafle s celozrnné mouky,
recept na zdrave wafle,
celozrné vafle recepty,
vafle žitné,
žitné wafle
Suroviny:
mouka celozrnna pšeničná,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
máslo,
vejce,
mléko
Komentáře (9)
a navíc se každé takové těsto musí nechat aspoň 10 min odležet. A taky je mi záhadou, proč jsou suroviny v češtině a postup slovensky.
Ale stejně by bylo fajn, kdyby autorka uvedla, z jaké celozrnné mouky to dělá.