Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 757 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,08 g |
Tuky | 54,28 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 402 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 124,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné wafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWy2
Moje poznámka
Celozrnné wafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWy2
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 1 hodinou
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 3 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 4 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 4 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 5 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 6 hodinami
Tématické fráze:
celozrnné vafle,
vafle z celozrnné mouky,
vafle z zitne mouky,
žitné vafle,
celozrnne vafle recept,
celozrné vafle recept,
wafle,
wafle z žitne mouky,
recept na vafle z celozrnné mouky,
vafle s zitne mouky,
celozrenné vafle,
recept celozrnné vafle,
zdravé vafle z celozrnné mouky,
celozrne vafle,
vafle z žitné mouky recept,
wafle s celozrnné mouky,
recept na zdrave wafle,
celozrné vafle recepty,
vafle žitné,
žitné wafle
Suroviny:
mouka celozrnna pšeničná,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
máslo,
vejce,
mléko
Komentáře (8)
a navíc se každé takové těsto musí nechat aspoň 10 min odležet. A taky je mi záhadou, proč jsou suroviny v češtině a postup slovensky.
Ale stejně by bylo fajn, kdyby autorka uvedla, z jaké celozrnné mouky to dělá.