Erbazzone z Emilia Romagna
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 523 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,34 g |
Tuky | 115,91 g |
Vláknina | 34,66 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 322,84 g |
Postup přípravy
Múku preosejeme do misy, pridáme droždie, zvyšnú vodu, slanú vodu a olej.
Masu vylejeme na pracovnú dosku, dôkladne miesime približne 10 -15 minút a následne necháme 2 hodiny kysnúť. Krok 2: Medzitým šalotku nakrájame na tenké plátky, okoreníme a mierne opražime na malom množstve oleja.
Len čo sa začne piesť, pridáme čakanku a cesnak a približne 20 minút podusíme. Krok 3: Vykysnuté cesto ešte pár minút premiesime a následne z neho vytvarujeme dva tenké pláty.
Jeden preložíme na plech vymazaný olejom, rozložíme naň vrstvu dusenej zeleniny, posypeme parmezánom, čiernym korením a prikryjeme druhým plátom cesta.
Vrch popicháme vidličkou, potrieme olivovým olejom a v rúre vyhriatej na 200 stupňov pečieme približne na 20 minút.
Zveřejněno 11. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Erbazzone z Emilia Romagna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6M8
Moje poznámka
Erbazzone z Emilia Romagna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6M8
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 16 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 24 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 43 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 49 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 1 hodinou
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 4 hodinami
Tématické fráze:
recept na patenty,
katalánská čekanka
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
droždí,
olej olivový extra virgin,
sůl hrubozrnná,
čekanka,
cibule šalotka,
česnek,
parmazán,
olej olivový extra virgin,
pepř
Komentáře (10)
Ma ho zde v podobnych rozmarynaH
Slaný koláč plněný mangoldem
Recept ještě nebyl hodnocen 4,6to nevypadá na foto autorky