Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 203 kJ / 3 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,65 g |
Tuky | 265,32 g |
Vláknina | 48,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,03 g |
Sacharidy | 301,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s tuňákem II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVJ
Moje poznámka
Špagety s tuňákem II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVJ
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše z jogurtu
EvaCh před 31 minutami
Afrika řezy
dadmilka před 1 hodinou
Cuketová pochoutka
marunda před 1 hodinou
Vdolečky
gabrielamachova23 před 2 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 2 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 4 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 6 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 8 hodinami
Tématické fráze:
špagety s tuňákem-recept,
špagety s rybou,
tunákové špagety,
těstoviny s tuňákem recept,
špagety s tuňákem a smetanou,
tuňák recepty,
tuňák se špagetami,
tagliatele s tuńákem,
spagety stunakem,
tunák se špagetama,
vaříme tuňáka,
vaříme z tunaka,
jídla z tunáka,
zapečené špecle s tuňákem,
tuńák recept,
recepty z tuňáka,
špagety s rybami,
tortela,
těstoviny s tuňákem a špenátem,
tunakovy spagety
Suroviny:
olej olivový extra virgin,
cibule,
česnek,
filet sardelový,
rajče sterilované,
olej olivový,
sůl,
pepř černý,
těstoviny špagety,
petrželka
Komentáře (9)
Bod varu olivového oleja je okolo 210°C, takže kľudne sa na ňom dá variť. http://www.srecepty.cz/clanky/zdravy-olej-olivovy-...
Samozrejme na jednotlivé kuchynské úpravy si vyberáme príslušný druh olivového oleja, ale tvrdiť, že patrí len do studenej kuchyne, je neseriózne.