Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík Virginia

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

15. 4. 2012 13:39

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 636 kJ / 1 586 kcal
Bílkoviny3,38 g
Tuky149,84 g
Vláknina8,73 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Může se přecedit, není nutno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

varilamyskakasicku

6. 5. 2012 20:53

to jsem tady nebyla, pěkný receptík,ukládám:-K;-):yes:

nofrona

6. 5. 2012 17:51

rebeka:
Jana Remkova:
Holky díky:-8:-K

rebeka

6. 5. 2012 17:38

Jana Remkova: myslíš:-?:-8 a Markét mi udělala tímto receptem nebe v huběnce:-p:-p:-8:-D:yes::yes:

JanaDorazinova

6. 5. 2012 17:34

rebi, určitě jsi neudělala nofroně ostudu!!! krásné foto, super králíček:-p

nofrona

6. 5. 2012 13:24

rebeka::-KNadi díky, jsem ráda, že chutnalo:-), fotečky máš jako vždy luxusní:yes::yes:

rebeka

6. 5. 2012 12:22

nofrona: měla jsi pravdu:-8 králík v této úpravě je naprosto dokonalý:yes::yes::-p:-p s malými úpravami.. otevřené bylo červené... šup tam s ním:-D miláček se obával, aby ten králík nebyl echt dietní:-D, tak jsem k cibulce přidala domácí uzenou, voňavou slaninu:-p ani jsem nezahušťovala a mixovala jen halabala, takže sosík má takový rustikální zjev:-D
výborný oběd, všichni si chrochtali a teď je nám blaze:-*:yes:
díky za výborný recept:yes::yes: můžu jen doporučit:-K:yes:
P.S. jako příloha byly ňoky:-D a měla jsem hřbetní filátka, z těch jsem udělala špízy se sušenými rajčaty a slaninou.. výborné:yes::-p

nofrona

5. 5. 2012 08:13

rebeka::-Sjak nějk:-?:-? No báječně:-!:-!:-D:-D:-D:-D
Už se těším na fotky;-)

rebeka

5. 5. 2012 07:53

nofrona: jasné.. udělám si sama:-D:-D:-D:yes::yes: tak nějak přibližně;-) nějak to dopadne:yes: díky:-K:-K

nofrona

5. 5. 2012 07:46

rebeka:Ahojíček:-K, složení toho koření je níž v komentářích;-), je drcené a dej ho míň, stačí 2pl a celer jsem dala na kousky do marinádky a pak šupky k masu, jasnačka celej:-D:-D:-D. Koření je nafoceno a vzorek pošlu po Áji se seznamem, ať máš co číst, nebo mailem. Ten seznam:-D:-D:-D:-D

rebeka

5. 5. 2012 07:31

Markét, jdu na to.. jenom mám malý problém:-8:-D:-D nemám to koření.. čím ho můžu nahradit a potom.. ten řapík přidáváš kdy.. v jaké fázi:-?:-D:-D a kolik ho:-?:-? celý svazek:-?

rebeka

17. 4. 2012 12:42

úžasně hezký ušák;-):-):yes::yes:;-):-K

suslajda

16. 4. 2012 08:47

;-)vypadá to pěkně šťavnatě:yes::yes:+8

Bibinka

15. 4. 2012 18:47

nofrona: moc děkuji za foto toho koření;-)

kucerova45

15. 4. 2012 18:46

:-K:yes::yes:+1

jarka skrobakova

15. 4. 2012 18:20

:yes::yes::-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík recepty recepty z králíka špízy z králíka králík řapíkatý celer sádlo z králíka recepty na králíka králík recept vepřové maso virginia recept na králíka top recepty kralik výborný recept na králíka králík na sádle recept na výborného králíka koreni virginia králík top recepty recepty na výborného králíka vyborné recepty z kralika jak nejlepe upect kralika králík na řapíkatém celeru recept na králík

Suroviny: králík, vývar zeleninový, cibule, sádlo, sádlo, mouka hladká, olej, víno bílé, koření virginia, celer řapíkatý, česnek

TopRecepty.cz

Králík Virginia

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lDrV