Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 359 kJ / 2 715 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 206,00 g |
| Tuky | 210,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 790 mg |
| Sodík | 3,70 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 0,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše rozkrájíme na větší kousky, čtverečky, kolečka. Vložíme do pekáčku, nejlépe s víkem. Pokud víko není, použijeme k pozdějšímu zakrytí alobal.
Krok 2: Přidáme koření, množství dle potřeby a chutí, vše důkladně promícháme, podlejeme do 3/4 pekáčku vodou, zakryjeme a necháme v troubě na 200 stupňů hodinu a čtvrt. Pak odkryjeme a pečeme odkryté cca 20 minut. Promícháme, aby se upekly i další strany masa a pečeme dalších 20 minut.
Krok 3: Maso by po ochutnání mělo mít v sobě všechny chutě a vůně přidaných ingrediencí a mělo by se takřka rozpadat.
Krok 4: Podáváme s hranolky nebo bramborami.
Zveřejněno 7. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líná směs - špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxVK
Moje poznámka
Vepřová líná směs - špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxVK
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 3 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 5 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 6 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 7 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 7 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 8 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Tématické fráze:
veprova smes,
pikantní směs z vepřové plece,
recept vepřové špizy,
vepřová líná směs,
smes z vepřové plece,
spizy veprove,
vepřové spíži recept,
vepřová plec směs,
špíz z vepřového,
špízy z vepřového,
veprove smesi,
recept na veprovou smes,
recepty z vepřového,
recept vepřové špizy peceni,
spiz z veprove plece,
spizy z plecka,
veprova smes recept,
recept vepřová směs,
vepřová směs ražniči,
spizi vepřové maso
Suroviny:
plecko vepřové,
paprika čerstvá zelená,
cibulka,
slanina anglická vcelku,
klobása,
žampióny,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
česnek mědvědí
Komentáře (15)
No koukám, že vy už jste se stihla manažersky ("v profilu mám jasně napsáno") naprogramovat sázet sem duplicitní recepty, že
No, uznávám ale, že když jsem asi před půlstoletím potkal v RaJi ražniči volně ložené na talíři, tak jsem myslel, že se kuchař zbláznil, nebo je naložený v lihu...
Nemůžu dát bod, posílám jedno velké+.