Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 190 kJ / 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,36 g |
Tuky | 15,52 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 66,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše smícháme a upečeme bramborové placky.
Zveřejněno 8. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky bez česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LWL
Moje poznámka
Bramboráky bez česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LWL
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 8 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 4 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 4 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 7 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 7 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 7 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 7 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 7 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 8 hodinami
Tématické fráze:
bramboráky recept,
bramborák bez česneku,
bramboráky,
recept na bramboráky,
bramboráčky bez česneku,
recept na brmborák bez česneku,
bramboraky bez cesneju,
braboráky bez česneku,
recept bramboráky,
bramborak bez česnek,
braboráky bez česneku,
bramborove placky bez cesneku,
bramboraky bez vajec a cesneku,
pecene braboraky,
bramoraky bez cesneku,
bramborááky bez česnek,
bramborák bez česneku recept,
recepty bramborak,
recept bramborak,
bramboráky recepty
Suroviny:
brambory,
vejce,
podravka,
tymián,
bazalka čerstvá,
mouka hladká
Komentáře (11)