Postup přípravy
Krok 1: Pokrájíme broskve a rajská jablka na kusy (komu vadí semiš v ústech, tak broskve oloupe), cibuli na měsíčky a vše zlehka promícháme se zálivkou.
Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat Krok 2: Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat.
Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat Krok 2: Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat.
Zveřejněno 14. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvový salát s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7vJ
Moje poznámka
Broskvový salát s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7vJ
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 15 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 19 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
cibule na měsíčky,
rajcatovo broskvovy salat,
broskvový salát,recept
Suroviny:
broskve,
rajče,
cibule,
olej,
citron,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (6)
Ta hrůůůza ale, co mě včéééra potkala v podobě čehosi čemu říkali rajčatový salát
No, Italové asi vědí, proč používají salátová rajčata, že
https://www.google.cz/search?q=pomodori+per+insala...
Děkuji za vložení obrázku.
Adjustace vašeho salátu určitě lahodí oku více než ten můj mišmaš..., ale dovolím si troufale tvrdit, že v mém provedení více lahodí chuťovým pohárkům...