Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 190 kJ / 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,36 g |
Tuky | 15,52 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 66,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše smícháme a upečeme bramborové placky.
Zveřejněno 8. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky bez česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LWL
Moje poznámka
Bramboráky bez česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LWL
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 8 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 24 minutami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 1 hodinou
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 2 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 3 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 3 hodinami
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 3 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramboráky recept,
bramborák bez česneku,
bramboráky,
recept na bramboráky,
bramboráčky bez česneku,
recept na brmborák bez česneku,
bramboraky bez cesneju,
braboráky bez česneku,
recept bramboráky,
bramborak bez česnek,
braboráky bez česneku,
bramborove placky bez cesneku,
bramboraky bez vajec a cesneku,
pecene braboraky,
bramoraky bez cesneku,
bramborááky bez česnek,
bramborák bez česneku recept,
recepty bramborak,
recept bramborak,
bramboráky recepty
Suroviny:
brambory,
vejce,
podravka,
tymián,
bazalka čerstvá,
mouka hladká
Komentáře (11)