Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 409 kJ / 2 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 190,16 g |
| Tuky | 89,54 g |
| Vláknina | 110,40 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 372 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 102,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filety kapra na oleji opečieme z oboch strán a dáme do misy.
Krok 2: Na výpeku orestujeme dobleda na kolieska nakrájanú cibuľu. Pridáme cícer, pretlak, soľ, tymián a víno a necháme prejsť varom.
Krok 3: Horúcu zmes nalejeme na kapra a necháme vychladnúť.
Potom vložíme na 8 hodín do chladničky. Krok 4: Podávame s chlebom alebo pečivom.
Potom vložíme na 8 hodín do chladničky. Krok 4: Podávame s chlebom alebo pečivom.
Zveřejněno 7. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nrv6
Moje poznámka
Kapr s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nrv6
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 16 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 19 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Darwin před 1 hodinou
Bílková bábovka
Pavluska75 před 2 hodinami
Klobásníky
Krista56 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 4 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 4 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 4 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 4 hodinami
Tématické fráze:
kapr recepty,
cizrna recepty,
kapr recept,
kapr je cizrna,
cizrna recept,
cizrna recepty,
cizrna_recepty,
recepty z kapra,
recepty z cizrny,
co je cizrna,
kapr s cizrnou
Suroviny:
filet z kapra,
cibule,
víno červené,
cizrna,
olej,
sůl,
tymián
Komentáře (4)