Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 409 kJ / 2 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 190,16 g |
| Tuky | 89,54 g |
| Vláknina | 110,40 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 372 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 102,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filety kapra na oleji opečieme z oboch strán a dáme do misy.
Krok 2: Na výpeku orestujeme dobleda na kolieska nakrájanú cibuľu. Pridáme cícer, pretlak, soľ, tymián a víno a necháme prejsť varom.
Krok 3: Horúcu zmes nalejeme na kapra a necháme vychladnúť.
Potom vložíme na 8 hodín do chladničky. Krok 4: Podávame s chlebom alebo pečivom.
Potom vložíme na 8 hodín do chladničky. Krok 4: Podávame s chlebom alebo pečivom.
Zveřejněno 7. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nrv6
Moje poznámka
Kapr s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nrv6
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 1 hodinou
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 14 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 15 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 15 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 16 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 9 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 9 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 11 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 12 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 13 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 14 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 14 hodinami
Tématické fráze:
kapr recepty,
cizrna recepty,
kapr recept,
kapr je cizrna,
cizrna recept,
cizrna recepty,
cizrna_recepty,
recepty z kapra,
recepty z cizrny,
co je cizrna,
kapr s cizrnou
Suroviny:
filet z kapra,
cibule,
víno červené,
cizrna,
olej,
sůl,
tymián
Komentáře (4)