Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička pečená v marinádě s kávou

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 283 kJ /
307 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky27,90 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 450 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy12,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso osolíme a opepříme. Všechny suroviny na marinádu smícháme a maso na 24 hodin naložíme. Krok 2: Půl hodiny před pečením maso z lednice vytáhneme. Do pekáčku nakrájíme cibuli a položíme maso. Krok 3: Do misky se zbytkem marinády nalijeme trochu vody a nalijeme to na maso. Pekáček přikryjeme a pečeme při 180 st. doměkka. Krok 4: Během pečení poléváme výpekem. Před dopečením pekáček odkryjeme a dopečeme na barvu.

Zveřejněno 20. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DO3B

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DO3B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Zajímavá kombinace! Určitě recept zkusím,moc mě zajímá kombinace kávy a masa :-O:yes::yes:

Jednou lžící instantní kávy máš na mysli opravdu lžíci "suché" kávy třeba Nescafé nebo Jacobs? Nerozpuštěné ve vodě?
Všechny ( a je jich málo) recepty s kávou jako chuťovým doplňkem masa co znám používají velmi silnou překapávanou, filtrovanou apod. kávu v tekutém stavu.

mika59: A mohu vědět značku?

Eja57: Jihlavanka

Tématické fráze:
pečená krkovice, marináda s kavou, krkovice recepty, krkovice recept, krkovička recepty, pecena krkovice v marinade, pečená krkovička plátky, marináda na pečenou krkovici, pečená krkovička, recepty-pečená krkovice-marináda, krkovička, marináda na žebra s instantní kávou, recepty z krkovice, marináda z kávy, marináda s instantní kavou, krkovice pečená s kečupem a majonezou, krkovička recept, marináda pečenou na krkovici, marináda na krkovici, pecena krkovicka v marinade

Suroviny:
krkovice vepřová, olej, káva instantní, hořčice, majonéza, kečup pikantní, cukr hnědý, sůl, pepř, cibule

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu