Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,50 g |
| Tuky | 5,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehké kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxAY
Moje poznámka
Křehké kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxAY
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 19 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 3 hodinami
Tématické fráze:
křehké kuřecí řízky,
kuřecí řízky,
krehke rizky,
jak udělat křehké řízky,
krehky kureci řízek,
křehké kuře,
křehký řízek,
křehký řízek,
křehké kuře recept,
řízky z kuřecích prsou,
křehká kuřecí prsa,
krehký řízek recept,
jak udělat krehke kureci rizky,
křehké kurecí,
kuřecí řízky recepty,
křehké kuřecí prsa,
křehké řízek recept,
recept na křehké řízky,
dobre kureci řízky,
křehke řízky recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
škrob bramborový,
šťáva citronová,
soda jedlá,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (20)
Jj, k reakci sody s citronem určitě došlo ale je otázne, kolik CO2 po reakci v lednici ještě zůstalo ve směsi.
No, nemyslím že je tady přání otcem myšlenky
zrejme tiež sa jedná o podobnú chemickú reakciu ako v tomto recepte...
Mám rada netradičné postupy, aj v jednom aj v druhom prípade.
Proč ta soda? (o těstíčko se asi nejedná)
Nezkoušela jste smažit vedle sebe s marinádou se sodou a s marinádou bez sody? Myslím, že znatelný rozdíl tam nebude
Nemáte pravdu, znám vás už dlouho a ten, kdo sem chodí pavidelně, také. Možná si to neuvědomujete, ale styl psaní (a také určité drobnosti z osobního života, které každý z nás semtam utrousí), jsou jako rukopis nebo přímo podpis.
Jen řečnická, na kterou netřebuji odpověď - proč jste u svého příspěvku vypíchla, že je hosta moderátorka? S receptem tahle naše práce přeci vůbec nesouvisí