Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,50 g |
| Tuky | 5,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehké kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxAY
Moje poznámka
Křehké kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxAY
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 6 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 1 hodinou
Medvědí tlapky
hoopoo před 1 hodinou
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 2 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 5 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 5 hodinami
Tématické fráze:
křehké kuřecí řízky,
kuřecí řízky,
krehke rizky,
jak udělat křehké řízky,
krehky kureci řízek,
křehké kuře,
křehký řízek,
křehký řízek,
křehké kuře recept,
řízky z kuřecích prsou,
křehká kuřecí prsa,
krehký řízek recept,
jak udělat krehke kureci rizky,
křehké kurecí,
kuřecí řízky recepty,
křehké kuřecí prsa,
křehké řízek recept,
recept na křehké řízky,
dobre kureci řízky,
křehke řízky recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
škrob bramborový,
šťáva citronová,
soda jedlá,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (20)
Jj, k reakci sody s citronem určitě došlo ale je otázne, kolik CO2 po reakci v lednici ještě zůstalo ve směsi.
No, nemyslím že je tady přání otcem myšlenky
zrejme tiež sa jedná o podobnú chemickú reakciu ako v tomto recepte...
Mám rada netradičné postupy, aj v jednom aj v druhom prípade.
Proč ta soda? (o těstíčko se asi nejedná)
Nezkoušela jste smažit vedle sebe s marinádou se sodou a s marinádou bez sody? Myslím, že znatelný rozdíl tam nebude
Nemáte pravdu, znám vás už dlouho a ten, kdo sem chodí pavidelně, také. Možná si to neuvědomujete, ale styl psaní (a také určité drobnosti z osobního života, které každý z nás semtam utrousí), jsou jako rukopis nebo přímo podpis.
Jen řečnická, na kterou netřebuji odpověď - proč jste u svého příspěvku vypíchla, že je hosta moderátorka? S receptem tahle naše práce přeci vůbec nesouvisí