Dušená krůta s hráškem a mrkví
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 756 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,15 g |
Tuky | 3,58 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 18,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená krůta s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qxoq
Moje poznámka
Dušená krůta s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qxoq
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 37 sekundami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 21 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 22 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 23 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 24 minutami
Zapečený chřest
Leren před 25 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 44 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 48 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 48 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 49 minutami
Tématické fráze:
dušená krúta,
krůta na mrkvi,
kruta v mrkvi,
krutí s dušenou mrkvi a bramborem,
dusena mrkev s krutim masem,
krůta s mrkví,
krůta dušená,
krůta s fazolkami,
krůta na na mrkvi,
kruti kousky na dusene mrkve,
kruti kousky v dušené mrkvi recept,
krůtí maso v mrkvi s hráškem,
dušená mrkev s fazolkami,
dusene kruti maso s mrkvi,
dušená mrkev s hráškem a maso,
dušená mrkva,
krůtí maso dušené v mrkvi,
maso dušené s mrkví a hraskem,
dušená mrkev s krutím,
krůtí maso na dušené mrkvi
Suroviny:
maso krůtí,
mrkev,
hrášek mražený,
bylinky,
mouka hladká,
vývar,
sůl
Komentáře (3)