Dušená krůta s hráškem a mrkví
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 756 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,15 g |
Tuky | 3,58 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 18,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená krůta s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qxoq
Moje poznámka
Dušená krůta s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qxoq
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 10 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 11 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 11 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 4 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 7 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 8 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 9 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 11 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 11 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 13 hodinami
Květákové placičky
Linova před 13 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 14 hodinami
Tématické fráze:
dušená krúta,
krůta na mrkvi,
kruta v mrkvi,
krutí s dušenou mrkvi a bramborem,
dusena mrkev s krutim masem,
krůta s mrkví,
krůta dušená,
krůta s fazolkami,
krůta na na mrkvi,
kruti kousky na dusene mrkve,
kruti kousky v dušené mrkvi recept,
krůtí maso v mrkvi s hráškem,
dušená mrkev s fazolkami,
dusene kruti maso s mrkvi,
dušená mrkev s hráškem a maso,
dušená mrkva,
krůtí maso dušené v mrkvi,
maso dušené s mrkví a hraskem,
dušená mrkev s krutím,
krůtí maso na dušené mrkvi
Suroviny:
maso krůtí,
mrkev,
hrášek mražený,
bylinky,
mouka hladká,
vývar,
sůl
Komentáře (3)