Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 909 kJ / 934 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,16 g |
| Tuky | 48,82 g |
| Vláknina | 2,71 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 3,03 g |
| Sacharidy | 10,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mäso nakrájame na rezance a na oleji cca 3 minúty restujeme.
Krok 2: Pridáme na kolieska narezanú klobásu a na plátky nakrájaný cesnak a restujeme opäť cca 3-4 minúty.
Krok 3: Podlejeme vývarom, pridáme sezam a sójovú omáčku a povaríme 5 minút (nezakrývame, aby sa časť tekutiny vyparila)..
Krok 4: Podávame s kuskusom a zeleninou, posypané saturejkou.
Zveřejněno 9. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na sezamových semínkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7m1Q
Moje poznámka
Jehněčí na sezamových semínkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7m1Q
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 27 minutami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 1 hodinou
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 10 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 13 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 10 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 11 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 12 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 13 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 13 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 13 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 13 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 14 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 14 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 17 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí recepty,
maďarské jehněčí
Suroviny:
maso jehněčí,
klobása,
česnek,
semínka sezamová,
olej,
vývar,
omáčka sojová,
saturejka,
sůl
Komentáře (2)