Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 197 537 kJ / 47 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 440,26 g |
Tuky | 372,70 g |
Vláknina | 709,75 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 102,49 g |
Sůl | 247,18 g |
Sacharidy | 9 169,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové knedlíky s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qq30
Moje poznámka
Bramborové knedlíky s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qq30
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Merylas před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 3 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 19 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 19 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 21 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 23 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 23 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 23 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Tématické fráze:
bramborovy knedlik s klobasou,
bramborové knedlíky s klobásou,
klobása v bramborové knedllku,
knedlík s vejci a klobásou,
klobása s knedlíkem,
bramborové knedlíky s s klobásou,
bramborovy knedlik klobasa,
bramborové knedlíky s,
bramborové knedlíky ze syrových brambor s klobásou
Suroviny:
brambory,
klobása šunková,
rohlík,
vejce,
cibule sušená,
kypřící prášek,
sůl,
petrželka zelená,
mouka hrubá
Komentáře (7)