Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 556 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,21 g |
Tuky | 19,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 58,63 g |
Postup přípravy
Uvařený fenykl jsem naskládala do pekáčku, pokapala olivovým olejem, ochutila medem, citronovou šťávou a pepřem. Krok 2: Fenykl jsem zapékala v troubě při 200° C zhruba 15-20 minut.
Lososa jsem nakrájela na filety, osolila, opepřila a osmažila na pánvi s olivovým olejem z obou stran. Krok 3: Na talíři jsem lososa ozdobila pažitkovými květy.
Zveřejněno 3. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medový fenykl s lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rx0k
Moje poznámka
Medový fenykl s lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rx0k
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 44 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
losos s fenyklem,
losos na fenyklu,
losos fenykl,
recept fenykl z lososem,
fenikl s lososem,
recept na tatarák z lososa s fenyklem,
fenykl recepty,
losos s fenykl,
fenykl s lososem
Suroviny:
losos,
fenykl,
med,
šťáva citronová,
olej olivový,
pepř,
Komentáře (3)