Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 281 kJ / 1 979 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,15 g |
| Tuky | 94,32 g |
| Vláknina | 30,92 g |
| Cholesterol | 758 mg |
| Sodík | 489 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 148,90 g |
Postup přípravy
Přidáme rajčatovou šťávu, cukr, čili papričku, sojovou omáčku, osolíme a do směsi přidáme opečené šišky a společně vaříme na mírném plameni ještě asi 20 minut. Krok 5: Ke konci vaření posypeme omáčku zelenou petrželkou.
Zveřejněno 20. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šišky z mletého masa s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/knrv
Moje poznámka
Šišky z mletého masa s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/knrv
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 22 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 22 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 7 minutami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 38 minutami
Vrstvený salát
Haname před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 3 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 6 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 6 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 6 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 6 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 7 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 7 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso s pohankou,
mletý řízek s s pohankou,
recepty z mletého masa,
řízky z mletého s pohankou,
sisky ze mleteho masa
Suroviny:
maso mleté,
pohanka,
vejce,
cibule,
šťáva rajčatová,
sůl,
pepř,
česnek,
omáčka sojová,
cukr,
olej,
petrželka zelená
Komentáře (4)