Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašské podlesníky s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jgyv
Moje poznámka
Valašské podlesníky s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jgyv
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 7 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 7 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 4 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 4 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 6 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 7 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 7 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 8 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 8 hodinami
Tématické fráze:
valasske podlesniky,
podlesniky,
placky z podmáslí,
placky podlesníky,
recept na podlesniky,
podlesník,
recepty s podmáslím,
recepty podlesniky,
placky recept z podmáslí,
placky brambory podmáslí,
podlisník,
valašský podlesník,
recept na valašské podlesníky,
valašské podlesníky recept,
brambory podmasli recept,
toprecept podlesniky,
valasske koblížky recepty,
placka s z podmáslí,
valašské domácí bramborové placky,
placky s z podmáslí
Suroviny:
brambory,
podmáslí,
mouka polohrubá,
sůl,
sádlo
Komentáře (11)
K realizaci se patrně hned tak nepřinutím
máti je pekla na plechu vcelku a až posléze je krájela na čtverce
Buďte ráda za svá dítka
Jj, podlesníky posladku v troubě pečené znám důvěrně
Zbaštím (vyjma jedné zelené byliny a římského kmínu na který si ale programově pomaloučku zvykám) všechno a tady jsem si vzpomněl na jídlo, které pro mě bylo tortura nejvyššího stupně
No, chutě prý se mění...
Po desetiletích vyzkoušíme a uvidíme...