Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,85 g |
| Tuky | 4,95 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 68 mg |
| Sodík | 180 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 55,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Termix" z tibetského kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqZr
Moje poznámka
"Termix" z tibetského kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqZr
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 9 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 16 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 3 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 3 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 3 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 4 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 5 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 5 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 6 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
tibetský kefír,
recepty z tibetskeho kefiru,
jak vyrobit jogurt z kefirove houbicky,
buchta z tibetského kefiru,
domácí termix z kefíru,
jogurt z tibetskych houbicek,
recepty z kefíru pudinkem,
tibetská houba termix,
pudink z kefiru,
jak vyrobit jogurt z houbicky,
domácí kefír recept,
domácí kefír recepty z něj,
jak vyrobit tibi kefír,
co vyrobit z kefíru,
recepty na tibetský kefír,
jak vyrobit jogurt z kefíru tibetské houby
Suroviny:
kefír,
cukr vanilkový,
cukr,
pudink
Komentáře (3)