Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 795 kJ / 2 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,89 g |
Tuky | 162,93 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 866 mg |
Sodík | 681 mg |
Sůl | 2,14 g |
Sacharidy | 219,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohový závin z olejového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMMm
Moje poznámka
Tvarohový závin z olejového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMMm
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 34 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 52 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 59 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 3 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 4 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 4 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Tématické fráze:
tvarohovy zavin,
závin s tvarohem,
olejový závin s jablky,
závin z tvarohové ho těsta,
tvarohový zavin recept,
testo na zavin s olejem,
zavin s olejem,
závin z tvarohu,
tvarohové těsto s olejem na zavin,
kynuty zavin olejovy,
strudliky tvarohové těsto,
závin recept s tvarohem,
závin s tvarohem recept,
recepty s tvarohem,
těsto na zavin,
závin tvarohem,
jablecny zavin z tvarohoveho olejoveho těsta,
těsto na tvarohový závin,
tvarohový závin,
recepty
Suroviny:
olej,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
tvaroh,
vejce,
cukr vanilkový,
rozinky,
cukr
Komentáře (26)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Takže pridala som obrázky s popisom, aby si videla, ako vyzerá cesto.
Obr.1: Takto vyzerá cesto po 197 g hladkej múky (toľko som mala v sáčku, nechala som to tak).
Obr. 2: Navážila som zvlášť 50 g múky a pridala k cestu. Kôpka múky, ktorú vidíš vľavo od bochníka cesta je už naviac z tých 50 g, oddelila som ju, lebo už by to bolo veľa. Keď som ten zvyšok prevážila, bolo to 18 g, takže z tých 50 g som pridala iba 32 g múky.
Takže ak to spočítam: 197 g + 32 g = 229 g múky.
Naďka, cesto nemá byť pevné ako na rezance, má byť len tak pevné, aby sa dalo vyvaľkať. Trošinka ho treba podsypať a ono má troška lepiť, je v ňom olej. Ak by lepilo veľa, tak valček pretrieť múkou, nie cesto.
Ďakujem ti za fotky, sú pekné.
K receptu nejsou žádné komentáře.