Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 347 kJ / 2 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,09 g |
Tuky | 158,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 2,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karlovarský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gj4Z
Moje poznámka
Karlovarský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gj4Z
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 52 minutami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 23 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
Elis_131 před 23 minutami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 36 minutami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 56 minutami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 59 minutami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 1 hodinou
Cuketové brownies
verisek08 před 3 hodinami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 3 hodinami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 4 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 5 hodinami
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 5 hodinami
Tématické fráze:
karlovarsky závitek,
karlovarský vepřový kotouč,
vepřová roláda karlovarský kotouč,
recepty teleci maso karlovarsky kotouč,
karlovarsky jidlo,
karlovarská pečeně,
kančí pečeně,
karlovarské maso recepty,
karlovarsky knedlík normy,
karlovarská roláda,
katlovarský kotouč recept,
karlovarska roláda s z vepřového masa,
pečený kotouč,
karlovarký kotouč,
vepřový kotouč karlovarský,
karlovarskýkotouč,
vepřová roláda (karlovarský kotouč,
vepřový karlovarský kotouč,
karlovarský ktouč,
karlivarsky kotouc
Suroviny:
maso telecí,
slanina,
pepř,
vejce,
olej,
kapary,
mouka hladká,
kost
Komentáře (3)