Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 84,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Na talíř servírujeme květušky, navrch dáme slaninku a pochutnáváme si.
Zveřejněno 2. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákové "halušky" - květušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LkjX
Moje poznámka
Květákové "halušky" - květušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LkjX
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 1 hodinou
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 29 minutami
Vepřové na způsob golubců
samsi před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 11 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 12 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 13 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 16 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 17 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 19 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 20 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 23 hodinami
Tématické fráze:
kvetusky,
kvetusky recept,
květákové halušky s brynzou,
zdravé halušky,
květák s brynzou,
recept kvetusky,
kvetušky s brynzou,
květušky recepty,
květákové haluzky,
kvetakovehalusky,
kvetakove haluzky s bryndzou,
kvetusky s bryndzou,
kvetak a la halusky s brynzou,
brynzové halušky z květáku,
květákové hakušky,
kveakove halušky,
recept na kvetusky,
květušky s lučinou,
hakusky z jvetaku,
kvetakovy mozecek s bryndzou
Suroviny:
sůl,
kmín celý,
slanina anglická,
cibule,
lučina
Komentáře (6)
Rychlé určitě, pro celiaky možná i zdravější, ale zda lepší toť otázka
Může-li ale být lilkový "kaviár", zemákový "tatarák" tak proč ne květákové "halušky", že?
No, dát ale místo Lučiny bryndzu, tak to by bylo "maso"