Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4Mr
Moje poznámka
Treska na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4Mr
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 7 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 7 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 3 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 3 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 3 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 6 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 6 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 6 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 7 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 7 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 8 hodinami
Tématické fráze:
treska na másle recepty,
treska na masle,
top recepty treska,
top treska na másle,
recept treska na másle,
treska recepty,
treska s kůží na másle a kmíně,
treska nejrychlejší recept,
jak na tresky,
treska,recepty,
treska recepty na másle,
treska bez kůže recepty,
treska na panvicce,
treska na maslo
Suroviny:
treska,
sůl,
kmín mletý,
máslo
Komentáře (4)
Ex post hledám recept...
Tady tento rcp souzní s mou přípravou
Až na maličkost...
...použil jsem filet s KŮŽÍ
Na rozpálenou pánev s kapkou oleje dát maso na pár vteřin kůží nahoru (jen co maso zbělá), pak přidat máslo a rybku otočit kůží dolů a dělat do okamžiku kdy máslo chytne oříškovou barvu.
A že má máslo i jedinečnou oříškovou chuť, to znalci samozřejmě vědí, že
Jako příloha pouze lehce ochucený ledový salát...
...no a žbrdolec bílého, že