Divoká kedlubnová polévka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 810 kJ / 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,16 g |
Tuky | 38,57 g |
Vláknina | 16,87 g |
Cholesterol | 91 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,14 g |
Sacharidy | 35,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká kedlubnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnkJ
Moje poznámka
Divoká kedlubnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnkJ
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 6 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 7 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 9 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 9 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 9 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 10 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 11 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
kedl polévka,
divoká mrkev,
divoká mrkev,
krdlubnova pyré recept,
kedlubnova polevka,
blanšírovaný květák s noky,
kedlubna polévka,
kedlubnova polevka s klobasou recept,
kedlubnová polévka recept,
jemná kedlubnová polévka,
kedlubnová polévka s bramborem,
polévka z divoké zeleniny
Suroviny:
kedlubna,
mrkev,
květák,
paprika čerstvá zelená,
cibulka jarní,
vločky chilli,
vývar,
klobása papriková,
olej olivový,
pepř
Komentáře (6)