Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 328 kJ / 1 035 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,05 g |
| Tuky | 43,74 g |
| Vláknina | 39,82 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 166 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 128,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KxvY
Moje poznámka
Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KxvY
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 52 minutami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 32 minutami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 1 hodinou
Bramborová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza z rohlíků
zonoro před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 2 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 3 hodinami
Koka sušenky
habis před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí steak,
kuřecí steak na medu,
kuřecí steak recept,
kuřecí steaky na medu,
kuřecí stehenní maso recepty,
kuřecí steaky,
kuřecí steaky recepty,
steak z kuřete na na tymiánu,
kuřecí stehenní steak,
kuřecí steak z vykoštěných stehen,
kureci steak s kůží,
steaky na medu,
kuřecí steak s medem,
pečeme kuřecí steaky,
doba pečení kuřecího steaku,
kuřecí na medu s tymiánem,
jak péct kuřecí steaky,
kuřecí nožky na medu,
kureci platek na medu,
kuřecí steak na na medu
Suroviny:
stehno kuřecí,
česnek,
máslo,
med,
tymián,
vývar masový,
smetana na vaření,
mouka hladká,
kůra citronová,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (7)
No, ponechme stranou co je to steak, že
Pokud dělám stejné maso, tedy kus kuřecí nožky v kožuchu, tak nejprve opékám kůží dolů asi 2x delší dobu než posléze druhou stranu bez kůže a bohatě to stačí
...a troubu posléze nepoužívám