Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 911 kJ / 2 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,32 g |
Tuky | 232,32 g |
Vláknina | 9,86 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 31,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na drobné kousky a na sádle osmažíme dozlatova. Necháme trochu zchladnout. Mezitím ponorným mixérem rozmixujeme dohladka škvarky, brambory, hořčice a česnek.
Krok 2: Přidáme kapary, sůl, pepř a smaženou cibuli. Všechno promícháme, kdo chce hladkou, promixuje to. Kdo má rád kousky, už jen promíchá.
Krok 3: Pomazánku dochutíme. Kdo má rád, přidá chilli a necháme ji uležet a vychladit. Podáváme s různým pečivem.
Zveřejněno 14. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkovka lehce pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4O6
Moje poznámka
Škvarkovka lehce pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4O6
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 9 minutami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 10 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 11 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 12 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 13 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 13 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 14 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 16 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 16 hodinami
Tématické fráze:
škvarkovka,
jak se dela škvarkovka
Suroviny:
škvarky,
brambory,
česnek,
cibule,
sádlo,
hořčice kremžská,
hořčice francouzská,
kapary,
sůl,
pepř mletý,
chilli
Komentáře (11)