Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 911 kJ / 2 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,32 g |
Tuky | 232,32 g |
Vláknina | 9,86 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 31,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na drobné kousky a na sádle osmažíme dozlatova. Necháme trochu zchladnout. Mezitím ponorným mixérem rozmixujeme dohladka škvarky, brambory, hořčice a česnek.
Krok 2: Přidáme kapary, sůl, pepř a smaženou cibuli. Všechno promícháme, kdo chce hladkou, promixuje to. Kdo má rád kousky, už jen promíchá.
Krok 3: Pomazánku dochutíme. Kdo má rád, přidá chilli a necháme ji uležet a vychladit. Podáváme s různým pečivem.
Zveřejněno 14. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkovka lehce pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4O6
Moje poznámka
Škvarkovka lehce pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4O6
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 11 minutami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 10 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 11 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 12 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 13 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 13 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 14 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 16 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 16 hodinami
Tématické fráze:
škvarkovka,
jak se dela škvarkovka
Suroviny:
škvarky,
brambory,
česnek,
cibule,
sádlo,
hořčice kremžská,
hořčice francouzská,
kapary,
sůl,
pepř mletý,
chilli
Komentáře (11)