Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,15 g |
Tuky | 165,24 g |
Vláknina | 0,42 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 22,34 g |
Sůl | 55,76 g |
Sacharidy | 2,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso umeleme nebo naškrábeme najemno.
Krok 2: Kapary a ančovičky nakrájíme najemno, parmezán nastrouháme na jemném struhadle. Vše přidáme k masu, dále přidáme dijonskou hořčici, olivový olej, špetku soli a pepře vše dobře promícháme a dáme na hodinu odležet do lednice. Podáváme s toastem, topinkou nebo jiným pečivem.
Zveřejněno 27. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarák z roštěnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4P7
Moje poznámka
Tatarák z roštěnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4P7
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 10 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
tatarák s parmazanem recepty,
tatarak z rostenky,
tatarak z nízkého roštence,
tatarák s dijonskou hořčicí,
roštěnec tatarák,
belgický tatarák recept,
tatarák s parmazánem,
tatarák s kapary a parmazanem,
tatarák na asijský způsob,
tatarák na asijský,
belgicky tatarak,
tatarák s dižonskou bez kaparů,
tatarsky biftek z roštěnec,
tatarak s olivový olej,
tatarak z roštěnec,
tatarák s dijonskou hořticí,
tatarský biftek z roštěnky,
asijský tatarák,
tatarák s s parmazánem,
recept na tatarák
Suroviny:
roštěnec nízký,
kapary,
ančovičky v oleji,
parmazán,
olej olivový,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Ale hlavně - je to opravdu moc dobré
Že by zrovínka Taliáni podobným způsobem kazili (kulantně řečeno!!!) chuť masa
No, pokud jste měl na mysli toto https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=it...
pak si přečtěte co píší v poslední větě:
Syrové maso s parmazánem
"V tomto případě je maso pokryto parmazánem..."