Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ananasové řezy (Orgasmus) s krémem z mascarpone

Hodnocení receptu je 4,1 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dvevtroube dvevtroube

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: Podle velikosti

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 348 kJ /
5 819 kcal
Bílkoviny70,76 g
Tuky317,75 g
Vláknina24,02 g
Cholesterol 333 mg
Sodík 7,18 g
Sůl1,29 g
Sacharidy658,12 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do mísy jsem nasypala polohrubou mouku, krupicový a vanilkový cukr, prášek do pečiva a jedlou sodu. Všechny suché suroviny jsem zamíchala a dále k nim přidala vejce a ananasový kompot. Zbylou část kompotu jsem si schovala do mrazáku na příště. Zbylý kompot můžete prostě sníst. Krok 2: Všechny suroviny jsem pomocí ručního mixéru vymíchala. Potom jsem vše promíchala ještě stěrkou pro případ, že by mouka zůstala na dně mísy. Krok 3: Hotové těsto jsem vlila na plech vyložený pečícím papírem. Těsto jsem rovnoměrně rozetřela a plech jsem vložila do trouby předehřáté na 175°C. Těsto jsem pekla 20 minut. Krok 4: Nyní jsem připravila krém. K mascarpone jsem přidala jeden koupený vanilkový pudink a vše jsem vymíchala. Podle chuti jsem si krém osladila moučkovým cukrem. Krok 5: Dále jsem si nasekala vlašské ořechy. Krok 6: Vychladlý plát těsta jsem potřela krémem, posypala nasekanými vlašskými ořechy a pocákala rozpuštěnou čokoládovou. Krok 7: Řezy jsem dala chladit do lednice, poté je nakrájela.

Zveřejněno 3. 2. 2019

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XOmg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XOmg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Nezlobte se na mě, ale je opravdu tak nutné dávat sem notoricky známé recepty stále dokola a ještě s tím přihlouplým názvem! :-? Vy máte přece na víc:-!

Tématické fráze:
ananasové řezy s mascarpone, buchta orgasmus s mascarpone, ananasovy orgasmus, ananasove rezy orgasmus, řezy orgasmus s maskarpone, řezy s krémem z mascarpone, řezy s krémem mascarpone, řez s mascarpone, řezy orgasmus, ananasové řezy orgazmus, řezy s mascarpone krémem, ananasové řezy, řezy na plech s mascarpone, řezy s krémem mascarpone a čokoládou, řezy s mascarpone, orgasmus řezy, buchta s kremem s maskarpone, řezx s mascarpone krémem, piskotove rezy s mascarpone, orgazmus z mascarpone

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, cukr vanilkový, prášek do pečiva, soda jedlá, ananas, mascarpone, pudink vanilkový, cukr moučkový, ořechy, čokoláda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu