Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 711 kJ / 3 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,46 g |
Tuky | 188,34 g |
Vláknina | 104,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 5,14 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 267,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočka vařená s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lK
Moje poznámka
Čočka vařená s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lK
Nejnovější recepty
Párečky v těstíčku
Přidáno před 45 minutami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 51 minutami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 1 hodinou
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 3 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 3 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 6 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 6 hodinami
Tématické fráze:
čočka recept,
jak uvařit čočku,
červená čočka recepty,
recepty čočka,
jak správně uvařit čočku,
cocka recepty,
jak varit cocku,
jak správně vařit čočku,
jak dlouho vařit čočku,
recept na čočku,
recept čočka,
červená čočka recept,
jak dlouho vařit červenou čočku,
recepty na čočku,
čočka-recept,
uvařit čočku,
recepty-čočka,
recept na vařenou čočku,
jak vařit červenou čočku,
recept jak správně uvařit čočku
Suroviny:
čočka,
klobása,
cibule,
rajče,
paprika,
olej,
slanina,
ocet,
sůl,
pepř
Komentáře (2)