Suroviny
Porce: cca 8-10 (záleží na velikosti formiček)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 028 kJ / 724 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,12 g |
| Tuky | 7,62 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 152,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí jahodovo-jogurtové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WJ9x
Moje poznámka
Domácí jahodovo-jogurtové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WJ9x
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 2 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 2 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 5 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 6 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí nanuk s jahodami,
jogurtové nanuk,
čokoládová poleva na nanuky recept,
míša nanuk recept bez zakysané smetany,
tvarohovo jogurtovy nanuk,
nanuky z bileho jogurtu,
domaci nanuky,
domácí oreo nanuk,
nanuk - jogurt čokoláda,
ruční příprava nanuku,
domácí melounový nanuk s jogurtem,
mražení jahody s jogurtem,
jahodovo tvarohový nanuk
Suroviny:
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
jogurt bílý,
jahody,
cukr moučkový,
čokoláda na vaření
Komentáře (2)