Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 264 kJ / 2 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,32 g |
Tuky | 241,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,27 g |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika (játrový hřbet)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/007
Moje poznámka
Paštika (játrový hřbet)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/007
Nejnovější recepty
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 4 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 23 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 1 hodinou
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 2 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 2 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 3 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 3 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Kate_123 před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
bronislava před 7 hodinami
Tématické fráze:
paštika podle polreicha,
paštika z kuřecích jater podle polreicha,
srnci pastika,
paštika z divočáka recept,
paštika z divočáka,
paštika,
pastika recept,
forma na paštiku,
paštika z jater divočáka,
jelení paštika,
domácí paštika z jehněčích jater,
jehněčí paštika recept,
jelení paštika recept,
recept na játrovou paštiku s bůčkem,
drůbeží paštika,
srnčí paštika recept,
domácí paštika z divočáka,
paštika z jeleních jater,
recept na paštiku,
kuřecí paštika se šlehačkou
Suroviny:
játra vepřová,
vejce,
olej,
šlehačka,
sůl,
vegeta
Komentáře (6)
Marti...a korenie len klasické čierne mleté