Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 234 kJ / 1 729 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,47 g |
| Tuky | 70,67 g |
| Vláknina | 22,60 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,42 g |
| Sacharidy | 172,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory zapékané s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QMgY
Moje poznámka
Brambory zapékané s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QMgY
Nejnovější recepty
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 minutami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 14 minutami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
Tématické fráze:
brynza recepty,
zapekane brambory s drydzou,
recept na zapékané brambory,
zapékané brambory,
brynza brambory,
bryndza recepty,
recept zapékané brambory s bryndzou,
zapékané brambory recepty,
zelí s bramborem a brynzou zapékané,
zapekane brambory s brinzou,
brynza recepty brambory,
recepty s bryndzou
Suroviny:
brambory,
párky frankfurtské,
vejce,
brynza,
mléko,
kopr
Komentáře (5)
Chápu dobře, že se to vůbec nemusí podlévat?