Tvarohová bábovka s kandovaným pomerančem (citronem)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 830 kJ / 4 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,62 g |
Tuky | 201,22 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,79 g |
Sacharidy | 464,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohová bábovka s kandovaným pomerančem (citronem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqBv
Moje poznámka
Tvarohová bábovka s kandovaným pomerančem (citronem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqBv
Nejnovější recepty
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky se šodó
petrmelichar851206 před 1 hodinou
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 2 hodinami
Farmářovo podzimní kuře
Pedros před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
JanieR před 3 hodinami
Chutné vafle
Andredka před 12 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 14 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 14 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 14 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 15 hodinami
Tématické fráze:
tvarohová bábovka s kandovaným ovocem,
bábovka z měkkého tvarohu,
tvarohová bábovka,
čokoládová bábovka s pomeranči,
řezy s kandovaným pomerančem,
tvarohová bábovka z hery,
bábovka s tvarohem,
babovka z hery s kandovaným ovocem
Suroviny:
tvaroh měkký,
vejce,
máslo,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
jablko,
kůra pomerančová kandovaná,
Komentáře (3)