Strouhání do polévky vyrobené v sekáčku (čopru)
Patříte k těm, kdo milují zavářky v polévce, ale výroba domácích nudlí se vám zdá moc zdlouhavá a pracná? Zkuste připravit drobení do polévky s pomocí kuchyňského sekáčku. Domácí vejce a trocha mouky udělá ve formě drobení v polévce dobrou službu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 956 kJ / 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,18 g |
Tuky | 9,56 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 73,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strouhání do polévky vyrobené v sekáčku (čopru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MrnB
Moje poznámka
Strouhání do polévky vyrobené v sekáčku (čopru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MrnB
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 7 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 9 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na houbách čerstvých i sušených
Sahula před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Sahula před 4 hodinami
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 4 hodinami
Sýrová roláda
KristynaM25 před 5 hodinami
Povidla ze švestek
h.dvorak před 5 hodinami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 6 hodinami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 7 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 7 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 7 hodinami
Tématické fráze:
strouhání do polévky,
ruční sekáček na petrželka,
strouhání do polévky z polohrubé mouky,
drobení do polévky ze sekacku,
drobení do polévky v čopru,
drobeni v sekáčku,
drobeni do polevky bez strouhani,
strouhani do polivky,
strouhani z polohrubé mouky,
drobení do polévky v sekačku,
strouhání bez námahy,
drobenka do polévky že sekacku,
mrvenička ze sekáčku,
drobení do polévky z čopru,
gomboda recept,
gomboda,
vychytávka na drobení,
co sekame v sekáčku,
strouhání do polévky s polohrube mouky,
polévkové drobení v sekáčku
Komentáře (42)
Veronika.Hrozna:
Týýý brďo
No, vám by asi spíše než vaření šlo svařování, že
Temování?
To je původně starý (ale ne zastaralý) výraz ze strojařiny: utlačit, utěsnit, zpevnit pěchováním...
Já mám ještě jiný trik - rozpustím máslo, nechám trochu vychladnout, přidám mouku a cukr, vidličkou smíchám a nechám dál chladnout, občas zase vidličkou načechrám...a před použitím nechám úplně zchladnout a trochu ztuhnout....