Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Na sosu z upečeného bůčku a kotlet orestujeme na velké pánvi uvařené gnocchi a pokrájené upečené maso. Zamícháme, osolíme podle potřeby a nakonec vmícháme červené zelí. Vše znovu promícháme a podáváme.
Zveřejněno 10. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restované gnocchi s červeným zelím a bůčkem (aneb "CDD")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AVGp
Moje poznámka
Restované gnocchi s červeným zelím a bůčkem (aneb "CDD")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AVGp
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 16 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 16 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
terezachmelirova057 před 20 minutami
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Kamikadze před 32 minutami
Dýňovo-mrkvová polévka
llMichaelall před 2 hodinami
Buchta s meruňkami
Sasenka před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
Olympus před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka v tatarce
Wikki před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
Alenas23 před 2 hodinami
Drobenková buchta - rychlá
Dycky před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
TondaJ před 3 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jedné pánve,
recepty s červeným zelím,
restované zelí recept,
restované zelí
Suroviny:
gnocchi,
paprika sušená uzená,
bůček vepřový,
kotleta,
zelí červené,
cibule,
libeček,
sůl
Komentáře (17)
Moderátorky nás asi brzy zaženou klackem jinam s naším CDD
Jj, CDD je hafo...
...a nejen pro masožraffce, že
Cíleně vařívám větší množství obyčejné krupice, abych si posléze dal zbytek po studenu s ovocným přelivem
Když už byl vzpomenut guláš... Naschvál dělávám více šťávy (omáčky) než se sní, že abych si s ní později dal bramborovou kaši! No, taky strašná dobrota
Někde jsem nedávno viděla recept ( někomu zůstal guláš, uvařil bramborovou kaši, přikryl kaší, zapekl a vzniklo nové výborné jídlo)- "CDD".
No, na druhou stranu autorka nic nepředstírá a je fér hodnotit pozitivně ono "CDD", že
(furt říkám, že CDD by měla být sólo kategorie
Ten "(viz předešlý recept)" z bodu 2 bude patrně tentok, že: https://www.toprecepty.cz/recept/61408-bucek-s-kot...