Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
Tuky | 18,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3Qq
Moje poznámka
Omeleta s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3Qq
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 minutami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 1 hodinou
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 1 hodinou
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 7 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 22 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 23 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Tématické fráze:
amolety recept,
omelety recept,
omeleta recept,
jak na omeleta recept,
houby recepty,
recept na omelety,
recept omeleta s houbami,
omeleta recepty,
amoleta, recept,
omelety, recept,
recepty amolety,
omeleta s houbama,
omeleta s houbami
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
šunka,
houby čerstvé,
sůl,
koření,
máslo,
mléko
Komentáře (10)
Pri robení omelety som postupovala presne podľa receptu, keď vajcia stuhli (na povrchu boli ešte jemnúčko mäkké), rozotrela som hubovú masu a presne stopla 1 min. Po minúte som omeletu otočila a zase stopla presne minútu. Dala som dolu z ohňa a pomocou taniera vyklopila z panvice. Išlo to bez akýchkoľvek problémov. Potom som omeletu prehla a presunula na servírovací tanier. Nebol s tým nijaký problém.
Neviem, kde urobila Eja chybu, možno nechala v hubách veľa vody...netuším.
Tušila jsem, že bude možná problém, takže jen dvě malá vajíčka a ostatní v poměru dle receptu...menší pánvička, v momentě, kdy se přestala omeleta držet pánvičky, nějak rozetřena houbová "kaše", po doporučené minutě otočeno, no a bohužel....po minutě vůbec, ani po další chvíli, strana houbami dolů se zcela odmítla pustit pánvičky a držet se jednolitě vrchní vrstvy omelety, i s pomocí různých podběrátek. Kvalitní pánev, másla tak akorát...
Sice jsem zkusila houbovou kaši natřít na omeletu a přeložit, ale na rozdíl od omelety plněné dušenými houbami ( a to mám moc ráda) to po malé ochutnávce skončilo ...v koši...