Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,70 g |
| Tuky | 18,90 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 249 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3Qq
Moje poznámka
Omeleta s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3Qq
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 20 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
HavranPB před 11 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 12 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 14 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 14 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 15 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 15 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 16 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 16 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 17 hodinami
Tématické fráze:
amolety recept,
omelety recept,
omeleta recept,
jak na omeleta recept,
houby recepty,
recept na omelety,
recept omeleta s houbami,
omeleta recepty,
amoleta, recept,
omelety, recept,
recepty amolety,
omeleta s houbama,
omeleta s houbami
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
šunka,
houby čerstvé,
sůl,
koření,
máslo,
mléko
Komentáře (10)
Pri robení omelety som postupovala presne podľa receptu, keď vajcia stuhli (na povrchu boli ešte jemnúčko mäkké), rozotrela som hubovú masu a presne stopla 1 min. Po minúte som omeletu otočila a zase stopla presne minútu. Dala som dolu z ohňa a pomocou taniera vyklopila z panvice. Išlo to bez akýchkoľvek problémov. Potom som omeletu prehla a presunula na servírovací tanier. Nebol s tým nijaký problém.
Neviem, kde urobila Eja chybu, možno nechala v hubách veľa vody...netuším.
Tušila jsem, že bude možná problém, takže jen dvě malá vajíčka a ostatní v poměru dle receptu...menší pánvička, v momentě, kdy se přestala omeleta držet pánvičky, nějak rozetřena houbová "kaše", po doporučené minutě otočeno, no a bohužel....po minutě vůbec, ani po další chvíli, strana houbami dolů se zcela odmítla pustit pánvičky a držet se jednolitě vrchní vrstvy omelety, i s pomocí různých podběrátek. Kvalitní pánev, másla tak akorát...
Sice jsem zkusila houbovou kaši natřít na omeletu a přeložit, ale na rozdíl od omelety plněné dušenými houbami ( a to mám moc ráda) to po malé ochutnávce skončilo ...v koši...